Veelgestelde vragen


Heb je een vraag over IkweetRAAT? Op deze pagina vind je (waarschijnlijk) het antwoord.

Veelgestelde vragen

Wanneer mag ik stemmen op een idee?

Iedereen kan van 15 t/m 29 november op IkweetRAAT.nl een stem uitbrengen op het beste idee. Dus ook partner, vriendin of de buurman. Een onafhankelijke jury bepaalt tussen 29 november en 8 december welke ideeën beloond worden met 10.000 euro. De uitgebrachte stemmen tellen voor 25% mee bij de jurering.

Hoezo RAAT met een T?

IkweetRAAT.nl is één van de concrete acties uit de Regionale Actieplannen Aanpak Tekorten: Waardomvoortewerken! van WZW en RAAT Achterhoek en Stedendriehoek & Noord-Veluwe van WGV Zorg en Welzijn. De aangesloten organisaties maken zich samen sterk voor voldoende menskracht in Zorg en Welzijn.

Mijn organisatie is niet (alleen) in Gelderland gevestigd. Wat nu?

Om deel te kunnen nemen is het een vereiste dat je organisatie/locatie gevestigd is in Gelderland. Heeft jouw organisatie ook locaties buiten de provincie Gelderland? Neem dat contact op met gera@ikweetraat.nl hoe we hier mee om kunnen gaan.

Hoe zit het met de privacy?

Wij vinden privacy erg belangrijk. We bewaren en gebruiken persoonsgegevens nooit langer dan noodzakelijk is voor het oorspronkelijke doel waarvoor we ze hebben verzameld, of voor de duur zoals deze bij wet bepaald is. Stuur je een idee in, dan komt dit met je naam op de site te staan. Wil je dit niet? Mail je idee dan naar info@IkweetRAAT.nl met het verzoek om het anoniem op de site te plaatsen.

Heb je niet kunnen vinden wat je zocht?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.