MIJN
BESTE

IDEE

Idee van Marvin Holwijn
Pluryn - Intermetzo
Intern oplossen
Marvin Holwijn

Intern oplossen

Laat men zoveel mogelijk uren draaien naar eigen inschatting binnen de organisatie zodat men de kosten voor 3e kan drukken. De cijfers liegen er niet om. Ondersteun werknemers waar nodig hierin.
Onervaren mensen binnen de zorg via een 3e partij zijn vaak juist enkel een poppetje. Mochten er mensen zijn die het eigenlijk gezien hebben op de locatie kunnen hierdoor Ms intern overstappen en daarmee is de kans groot dat ze binnen de
Organisatie blijven en vul je de fte met ervaren mensen. Nu gaan veel mensen die ervaren zijn voor verschillende uitzendbureau elders aan de slag terwijl wij naarstig op zoek zijn naar personeel. Bevordering van:
Werkplezier ontwikkeling groei verandering gemoedstoestand motivatie enz.
De mensen die dit doen kiezen worden beloond met extra loon en het is goedkoper dan een uitzendbureau. Geen plus uren meer die men nooit kan opnemen! Het beweegt ook makkelijker tijdens diensten als men elkaar inhoudelijk iets beter kent of men heeft elkaars werkplek gezien of het klikt gewoon het levert niets anders dan voordelen op voor een ieder lijkt mij? Samen sterker moet het motto zijn!