Doe mee

En geef medewerkers een stem.

Geef medewerkers in jouw organisatie ook een kans om het verschil te maken om de tekorten in Zorg en Welzijn aan te pakken. Hoe? Door als organisatie mee te doen met de actie IkweetRAAT.nl; een unieke aanpak om medewerkers te betrekken. Daag hen uit met ideeën te komen, te delen en zo elkaar te inspireren. Ideeën die bijdragen aan het behoud van medewerkers en het benutten van hun talenten.

Laat medewerkers in jouw organisatie meedoen met de actie IkweetRAAT.nl. Ze maken kans op 10 x 10.000 euro om het idee uit te voeren. En het geeft vertrouwen in hun vakmanschap en werkplezier. 

Meld jouw organisatie uiterlijk 13 september aan. Er zijn geen verdere kosten aan verbonden. Om medewerkers te informeren en enthousiasmeren word je onder meer ondersteund met een communicatiepakket. In totaal kunnen 60 aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties bij een van de RAAT-plannen in Gelderland meedoen. De eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen. Dus wees er snel bij want vol = vol.

Tip! Check wel eerst even de deelnemersvoorwaarden

 

Aanmelden

Actieperiode
De gezamenlijke aftrap van de actie is op 16 september 2019. Op 11 december maken we de 10 beste ideeën bekend. In 2020 volgt de uitvoering.

data activiteit
16 september 2019 aftrap actie
16 september – 15 november indienen ideeën
15 november – 29 november stemmen beste ideeën
29 november – 8 december jurybeRAAT
11 december uitslag 10 beste ideeën
januari – mei/juni 2020 uitvoering ideeën

Actiepakket
Als deelnemende organisatie van de actie IkweetRAAT.nl ontvang je een handig actiepakket. In dit pakket zitten onder andere posters, flyers en online berichten om alle medewerkers in jouw organisatie te infomeren en in beweging te zetten. Zo geef je iedereen een kans om mee te doen.

Stemmen en jury
Iedereen kan via IkweetRAAT.nl een stem uitbrengen op het beste idee. Dus ook partner, vriendin of de buurman. De uitgebrachte stemmen tellen voor 25% mee bij de jurering. Een onafhankelijke jury wordt nog aangesteld.

RAATman/vrouw
Samen zorgen we voor voldoende menskracht in Zorg en Welzijn. Daarom zoeken we per deelnemende organisatie aan de actie ikweetRAAT.nl een RAATman of RAATvrouw als aanjager van de actie in de eigen organisatie. Interesse? Geef jouw organisatie op voor 1 juli 2019.

Hoezo RAAT met een ‘t’?
IkweetRAAT.nl is één van de concrete acties uit de Regionale Actieplannen Aanpak Tekorten: Waardomvoortewerken! van WZW en RAAT Achterhoek en Stedendriehoek & Noord-Veluwe van WGV Zorg en Welzijn. De aangesloten organisaties maken zich samen sterk voor voldoende menskracht in Zorg en Welzijn.