PRIJSUITREIKING

IKWEETRAAT.NL

Woensdag 11 december is het zover, de bekendmaking van de beste ideeën. Welke 10 voorstellen ontvangen € 10.000 om het idee uit te voeren. Van idee naar werkelijkheid.

Meer dan 200 ideeën om de personeelstekorten in Zorg & Welzijn aan te pakken en die zorgen voor meer werkplezier. Een geweldig resultaat want naast de 10 winnaars is iedereen die een idee heeft ingestuurd een enorme inspiratiebron voor ons allemaal. Dit grote succes en de uitreiking van de prijzen willen we graag vieren met een feestelijke middag.

Op woensdagmiddag 11 december maken we bekend wie de winnaars zijn. Dit doen we tijdens een feestelijke bijeenkomst met dagvoorzitter Sabine Uitslag. Zij geeft ons met haar PEP talk een heuse energyboost. Het improvisatiegezelschap van Cindy Pittens zorgt voor een feest van (h)erkenning. En Tommie -in de zorg- Niessen laat ons (weer) trots zijn op het vak.

 

11 december 2019 | 13.30 – 16.30 uur

Het Koelhuis – Coenensparkstraat 1 in Zutphen

 

Jij kan er bij zijn. Kom je ook? 

We nodigen je graag uit om hierbij aanwezig te zijn. Neem ook gezellig een collega mee. De toegang is gratis, aanmelden kan met het onderstaand formulier.

MELD JE NU AAN