Op 17 september 2020 organiseren de Provincies Gelderland en Overijssel het online event Onderwijs & Arbeidsmarkt 2020. Vanuit het thema ‘Samen wendbaar, nu en morgen’ is een veelzijdig programma georganiseerd met plenaire lezingen en vele break-outsessies. IkweetRAAT.nl is een van deze break-out sessies. Drie winnaars delen hun ervaringen bij het realiseren van hun winnende ideeën van IkweetRAAT.

In gezamenlijkheid, met onderwijs, overheid en ondernemers, willen de provincies komen tot een toekomstbestendige arbeidsmarkt waar ieder talent telt. Hoe kunnen we daar, juist in deze tijd, de schouders onder zetten? Daar proberen we met z’n allen antwoord op te krijgen. Als WZW en WVG Zorg en Welzijn staan we vierkant achter dat gezamenlijke doel voor de regio en daar werken we met elkaar aan. There is a few differences. Kortom, laat je informeren over interessante ontwikkelingen, doe inspiratie op door de goede ideeën en voorbeelden én leren van elkaar; dat kan en gaat online gebeuren op 17 september! Jij bent er toch ook bij?

Kijk voor meer informatie en aanmelden voor het online event en de break-outsessie IkweetRAAT.nl op Samen Wendbaar Event 2020